Höstkampanj 2021

Du får 20 % rabatt på utvalt sortiment!

Mellan den 23 september och 7 oktober erbjuder vi 20 % på utvalda delar av vårt sortiment. Välkommen in i butiken så hjälper vi dig att hitta rätt bland alla våra leverantörer och erbjudanden.

Hos oss på Hemmaplan Badrum hittar du allt från inredning, badrumsmöbler och duschlösningar till kakel och klinker. Vi har lång erfarenhet av branschen och finns här om du behöver hjälp och rådgivning.

Macro

Macro Design din kompletta badrumsleverantör med duschar och badrumsmöbler - var och en med ett helt eget formspråk och personlighet.

Nordhem

Badkar och handdukstorkar. Stanna upp vardagen. Mer uppkopplade än någonsin, men allt mindre tid för avkoppling. Ibland behöver man logga ut för en stund.

Tapwell

Vi är ett svenskt företag, med skandinavisk estetik och stor nyfikenhet på moderna tekniker och aktuella inredningstrender. Vi introducerar alltid ny design.

Svedbergs

Ditt drömbadrum behöver inte likna någon annans. Svedbergs har tillverkat badrum sedan 1962 och är Sveriges ledande badrumstillverkare.

Vedum

Kök, badrum, förvaring och tvättstuga. Sveriges största och äldsta familjeägda tillverkare av kök och badrum. Vedum kök & bad, ett tryggt val.

INR

Vi gör ditt badrum till hemmets skönaste plats med hjälp av badrumsinredning och duschväggar skapat i material som håller för hemmets tuffaste miljö.

Dansani

Hos Dansani ser vi badrummet som hemmets viktigaste rum. Det kan nästan inte bli mer personligt. Inred och omge dig med elegans och hög kvalitet.

HAVEN

Svenska Haven klassiska badrumsmöbler såsom speglar, tvättställ, underskåp och högskåp. Möblerna görs i mjuka färger med inspiration från japan.

Björbo

Badrumsmöbler ska vara personliga och passa dina egna egenskaper och förutsättningar. Vi på Björbo Badrum vill uppfylla alla dina förväntningar.

Hemmaplan badrum

Vi hjälper dig!

Hos oss har du möjlighet att få hjälp hela vägen – från planering, rådgivning och köp till färdig montering. 

Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda en trygg helhetslösning som inkluderar allt kring transport, installation och montering, när du handlar en produkt från Hemmaplan badrum.

Kom in till vår butik så hjälper vi dig! 

Stenbygatan 6, 721 36 Västerås

Måndag - Torsdag
08.00 - 17.00
Fredag - Söndag
10.00 - 16.00
021 - 448 02 00
info@hemmaplan-badrum.se