En proffsbutik för proffsen

 

I proffsbutiken på Hemmaplan finner ni det som behövs för att kunna serva era kunder från början till slut. Vi jobbar dagligen med att uppdatera våra proffskunder med vad som gäller för säkra våtutrymmen. I detta arbete ingår kontinuerligt steg-3 utbildning på våra tätskiktssystem. Vid större projekt och frågeställningar kommer vi alltid ut på plats om så önskas. Vi har daglig tillgång till tekniker från våra samarbetspartners.

Sedan starten 2004 har vi hanterat tillval vid nybyggnation och rotrenoveringar av större fastighetskomplex. Vi ser till att rätt material levereras och fungerar tillsammans med de förutsättningar som finns i fastigheten. I dessa omfattande projekt så fungerar vi som er egen avdelning och bokar en tid med kunden som får all hjälp hen vill ha för att det nya boendet ska få sin egen touch. Vi ritar även upp aktuella utrymmen så att kunden ser precis hur det kommer att bli vid färdigt resultat.

Våra två höglager på 400 kvadratmeter säkerställer att leveranser sker i rätt tid och att inga försenade byggstarter inträffar.

Som leverantör till många av länets byggföretag har vi tillsammans sänkt byggkostnaderna för alla parter. Rätt produkter spar tid. Vi vill också slå ett slag för våra låga priser. Dessa två komponenter tillsammans med supporten från våra proffsansvariga gör att vi tillsammans får ett lyckat samarbete.

I samband med vårt 10-års jubileum nådde vi högsta kreditvärdighet, AAA, enligt soliditets rankingsystem.
Hemmaplan Badrum, en trygg partner.

Är ni intresserad av att bli proffskund hos oss eller vill att vi ska hjälpa er med tillval åt era kunder så kontakta Edward eller Niklas på telefon 021-448 02 00 så berättar vi mer.