Hemmaplan badrum

Badkar

Badkar

Vi har badkar i många olika stilar

Badkar börjar bli allt mer populära igen, mycket tack vare att de fått ett mycket bredare sortiment där man jobbar med många olika utföranden så som rektangulära, ovala, väggnära, hörnbadkar, fristående, och i både modern och mer klassisk stil.

Vill du ha ut det lilla extra från ditt badkar och skapa en riktig hemmaspa-känsla? Flera av våra modeller går att beställa med massagefunktion. Välkommen in i vår butik så berättar vi mer!

Badkar

Leverantörer med lång erfarenhet

Våra leverantörer har stor kompetens inom området badkar och arbetar med olika typer av ytor eller förstärkningar så som lucite, nourdurit, gjutmarmor, solid surface, mineralkomposit, sanitetsakryl/akryl och emalj.

Om du vill veta mer om de olika materialen och kanske diskutera för- och nackdelar eller vad som passar just ditt hem bäst. Kom då in i butiken eller slå oss en signal så hjälper vi dig på bästa sätt.

Hemmaplan badrum

Vi hjälper dig!

Har du hittat ditt drömbadkar men behöver hjälp med transport, installation eller montering? Inga problem – vi hjälper dig hela vägen!

När du har köpt ett badkar från oss så ser vi självklart till att du även får produkten på plats och installerad i ditt badrum, om så önskas.  

Vi erbjuder tillsammans med våra samarbetspartners möjlighet till både transport, installation och montering av dina nya produkter. Detta så att du som kund ska slippa stressen med att kontakta hantverkare på egen hand.  

Om du önskar ta del av denna service behöver du bara säga till vid köpet så hjälper vi dig. Har du frågor så är du alltid välkommen att kontakta oss.  

Hjälp med arbetet hos Hemmaplan Badrum i Västerås

Stenbygatan 6, 721 36 Västerås

Måndag - Torsdag: 10.00-18.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lördag: 10.00 - 13.00
Söndag: Stängt