Hemmaplan badrum

Kakel & Klinker

Kakel & klinker

Lyxa till badrummet med nytt kakel!

Kakel och Klinker – hos oss hittar du ett brett sortiment av kakel och klinker i olika material. Här finns allt från granitkeramik och mosaik, till fasadsten och natursten.

Ett av de mest populära materialen just nu är granitkeramik, ett lättskött och slitstarkt material som finns i en mängd olika utföranden. Vi erbjuder även ett stort utbud av natursten, såsom kalksten och marmor, samt mosaik.

Oavsett om du är ute efter en mer sober och neutral färgskala – eller om du gillar färg och mönster – så hjälper vi dig att hitta något som passar din stil.

Kakel & Klinker

Stort utbud av klinker från flera leverantörer

En stor fördel med klinkergolv är att den hårda ytan skyddar mot repor samtidigt som ytorna i badrummet blir lättskötta och rena. 

De stora variationsmöjligheterna gör det extra spännande när ni väljer klinker. Det är inte fel att ta sin tid bland materialvalen då klinkergolvet ska ligga i många år framöver.

Vi har ett brett utbud av både kakel och klinker i olika färger och storlekar. Kom gärna förbi vårt showroom på Stenbygatan 6 i Västerås så hjälper vi dig att välja rätt. 

Hemmaplan badrum

Vi hjälper dig!

Har du hittat det perfekta kaklet eller klinkergolvet men behöver hjälp med transport, golvläggning eller att kakla? Inga problem – vi hjälper dig hela vägen!

När du har köper kakel och klinker från oss så ser vi självklart till att du även får produkterna på plats i ditt hem. 

Vi erbjuder tillsammans med våra samarbetspartners möjlighet till både transport, kakel- och golvbeläggning. Detta för att du ska slippa stressen med att kontakta hantverkare på egen hand.  

Du säger bara till vid köpet så hjälper vi dig. Har du frågor så är du alltid välkommen att kontakta oss. 

Hjälp med arbetet hos Hemmaplan Badrum i Västerås

Stenbygatan 6, 721 36 Västerås

Måndag - Torsdag: 10.00-18.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lördag: 10.00 - 13.00
Söndag: Stängt
Dag innan röd dag stäger vi 16.00