Hemmaplan badrum

Bänkskivor

Bänkskivor

Bänkskivor för snygga arbetsytor

Bänkskivor till kök eller badrumsmöbler innebär många spännande valmöjligheter. Det är viktigt att du väljer rätt material och yta utifrån vilket rum den kommer placeras i.

Hos oss kan du välja mellan flera olika material och ytor. En mörk skiva ger en lyxig och spännande känsla, medan en ljus bänkskiva andas nordiskt och stilrent.

Vi jobbar bland annat med  Silestone och Dekton som är två slitstarka material men även natursten eller granit är populära val i badrum och tvättstuga.  

Bänkskivor

Välkommen till vårt showroom i Västerås

Att välja rätt bänkskiva till kök, badrum eller tvättstuga kan vara svårt då valmöjligheterna är många. Därför kan det vara bra att diskutera med oss i butiken om du känner dig osäker.

Vi som möter dig i butiken har lång erfarenhet av både kök och badrumsplanering och alla våra leverantörer håller hög standard på alla sina produkter. Vill erbjuder även rithjälp där vi tillsammans med dig tar fram en 3D-skiss över just ditt rum med alla önskade materialval.

Välkommen in så hittar vi rätt bänkskiva för just dig!

Hemmaplan badrum

Hjälp med montering?

Har du hittat en bänkskiva du gillar men behöver hjälp med transport och montering? Inga problem – vi hjälper dig hela vägen!

När du har köper en bänkskiva från oss så ser vi självklart till att du även får produkten på plats och monterad i ditt hem, om du önskar det.

Vi erbjuder tillsammans med våra samarbetspartners möjlighet till både transport, installation och montering av dina nya produkter.

Om du önskar ta del av denna service så säg bara till direkt vid köpet så samordnar vi alla kontakter. Har du frågor så är du alltid välkommen att kontakta oss. 

Hjälp med arbetet hos Hemmaplan Badrum i Västerås

Stenbygatan 6, 721 36 Västerås

Måndag - Torsdag: 10.00-18.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lördag: 10.00 - 13.00
Söndag: Stängt