Hemmaplan badrum

Välkommen till badrumsbutiken

Badrumsbutik i Västerås

Brett sortiment & kunnig personal

Besöksadress:
Stenbygatan 6
721 36 Västerås

Välkommen in till vår badrumsbutik i Västerås. Du hittar både butiken och vårt showroom på Stenbygatan 6 vid Finnslätten i Västerås. Vi som tar emot dig har lång erfarenhet av badrum och hjälper dig med allt från rådgivning, rithjälp och beställning till leverans och transport. 

Att göra om sitt badrum är ofta en stor investering med många beslut som ska fattas i form av materialval, färgkombinationer, badrumsinredning och val av duschlösningar. Därför kan det vara skönt att ta hjälp av experter som ger dig svar på alla dina frågeställningar.

I vår badrumsbutik i Västerås får du alltid professionell hjälp och har dessutom möjlighet att gå runt i vårt showroom och se produkterna i sin rätta miljö.

Badrumsbutik i Västerås

Besök vårt Showroom

I vårt showroom kan du låta dig inspireras och hitta nya idéer till ditt badrumsprojekt. Vi har ett brett sortiment med produkter från ett flertal olika leverantörer som vi mer än gärna visar upp i vår butik. Vi är även noga med att kontinuerligt fylla på med nya produkter i butiken och vara först med de senaste badrumstrenderna.

Oavsett om du gillar klassiskt, modernt, stilrent, trendigt eller färgglatt så hjälper vi dig att hitta rätt stil för just ditt badrum. Vi har erfaren personal och kan hjälpa dig med allt från rådgivning, rithjälp och beställning till transport och färdig montering.  Vi är en etablerad kakelbutik, klinkerbutik, butik för badrumsrenovering och som leverantör av badrum i Västerås. 

Våra leverantörer:

Hemmaplan badrum

Hitta hit!

Har du fastnat i dina badrumsplaner och behöver hjälp av någon som verkligen kan det här med badrum? Då ska du komma in till vår badrumsbutik i Västerås så får du professionell hjälp hela vägen!

Vi skulle vilja påstå att vi är Västerås största badrumsbutik med stort utbud av produkter från ett flertal olika leverantörer. Vår personal har dessutom mångårig erfarenhet av branschen och kan bistå med all hjälp du behöver. 

Hemmaplan Badrum är så mycket mer än bara en badrumsbutik. Tillsammans med våra samarbetspartners har vi nämligen möjlighet att erbjuda alla våra kunder både transport, installation och montering av sina nya produkter.

Vi ses på Stenbygatan 6 i Västerås!

Har du några frågor?

    Stenbygatan 6, 721 36 Västerås

    Måndag - Torsdag: 10.00-18.00
    Fredag: 10.00 - 17.00
    Lördag: 10.00 - 13.00
    Söndag: Stängt