Hemmaplan badrum

Handdukstorkar

Handdukstorkar

Snygga & trendiga handdukstorkare

Handdukstorkar är ett bra alternativ för dig som är trött på att din handduk aldrig blir helt torr eller gillar att svepa in dig i en varm handduk efter duschen. 

Här kan du välja bland olika storlekar och utföranden så som stående pelare eller liggande stänger. Som komplement väljer du om din handdukstork skall vara uppkopplad på el eller vatten.

Att matcha handdukstorken med samma utförande som takdusch och tvättställsblandare ger ett mer stilrent intryck och är ett hett tips.

Handdukstorkar

Leverantörer med lång erfarenhet

Våra leverantörer har stor kompetens inom området handdukstorkar och arbetar med olika typer av design, färger och utföranden.

Om du vill veta mer om de olika materialen och kanske diskutera för- och nackdelar eller vad som passar just ditt hem bäst. Kom då in i butiken eller slå oss en signal så hjälper vi dig på bästa sätt.

Vi har koll på vad som trendar i branschen just nu, både ny och klassisk design och självklart våra produkters olika funktioner och effektivitet. 

HEMMAPLAN BADRUM

Hjälp med installation?

Har du hittat en perfekt handdukstork men behöver hjälp med installation och montering? Inga problem – vi hjälper dig!

När du har köpt en handdukstork från oss så ser vi självklart till att du även får produkten på plats och installerad i ditt hem, om så önskas. 

Vi erbjuder tillsammans med våra samarbetspartners möjlighet till både transport, installation och montering av dina nya produkter.

Om du behöver hjälp med detta så säger du bara till vid köpet så hjälper vi dig. Har du frågor så är du alltid välkommen att kontakta oss. 

Hjälp med arbetet hos Hemmaplan Badrum i Västerås

Stenbygatan 6, 721 36 Västerås

Måndag - Torsdag: 10.00-18.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lördag: 10.00 - 13.00
Söndag: Stängt