Hemmaplan badrum

Blandare

Blandare

Vi har blandare i olika utföranden

Blandare i rätt stil kan göra hela skillnaden i ett badrum, kök eller tvättstuga. Olika formspråk på duschmunstycken, kranar och blandare kan ge rummet en helt ny stil.

Vårt breda sortiment av blandare ger stora valmöjligheter. Oavsett om du gillar mjuka, runda eller kantiga detaljer – så har vi något som passar dig och ditt hem!

Våra leverantörer jobbar med olika typer av material och färger. Du kan idag välja på bland annat mattsvart, mässing, black brusched chrome, koppar eller andra spännande material.

Blandare

Leverantörer med lång erfarenhet

Att det hela tiden kommer nya trender inom badrum gör att våra leverantörer alltid behöver hänga med i utvecklingen. Med åren har detta bidragit till att våra leverantörer nu jobbar med olika typer av blandare och har samlat på sig en hel del erfarenhet på vägen. 

Om du vill veta mer så rekommenderar vi ett besök i vår butik där du hittar ett stort urval av olika färger och former och kan bättre jämföra de olika materialen.

Hemmaplan badrum

Hjälp med montering?

Har du hittat en passande produkt men behöver hjälp med installation och montering? Inga problem – vi hjälper dig!

När du har köpt en produkt från oss så ser vi självklart till att du även får produkten på plats och installerad i ditt hem, om så önskas.  

Vi erbjuder tillsammans med våra samarbetspartners möjlighet till både transport, installation och montering av dina nya produkter.

Om du önskar ta del av denna service behöver du bara säga till vid köpet så samordnar vi allt. Har du frågor så är du alltid välkommen att kontakta oss. 

Hjälp med arbetet hos Hemmaplan Badrum i Västerås

Stenbygatan 6, 721 36 Västerås

Måndag - Torsdag: 10.00-18.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lördag: 10.00 - 13.00
Söndag: Stängt