Hemmaplan badrum

Badrumsinredning

Badrumsinredning

Hitta stilen med rätt badrumsinredning

Badrumsinredning för alla sorters badrum. Förutom kakel och klinker är badrumsmöblerna det som verkligen sätter intrycket/stilen på badrummet. Med badrumsinredning kan du förmedla en känsla eller skapa precis den atmosfär som du är ute efter.

I vårt sortiment hittar du både små och stora möbler samt alla tillbehör du behöver. Vill du sätta din egen stil och personlighet i möbeln kan du även välja bland flera olika kulörer på kommod, spegelskåp och förvaringsskåp.

I sortimentet finner du även spegelskåp och speglar för att möbeln skall bli komplett samt belysning.

Badrumsinredning

Brett sortiment av möbler och material

Många av våra leverantörer jobbar med ett brett sortiment och olika serier för att kunna erbjuda något för alla.

Hos oss på Hemmaplan badrum hittar du därför allt från lantligt-inspirerat till mer klassiskt eller modernt.  Vilken stil beror mycket också på kommodens front.

Till de flesta möbler kan man även välja bland olika tvättställ, även här finns det mer mjuka former, kantiga, tunnare och tjocka tvättställ. Hos oss hittar du även stenskivor för att kombinera med en ovanpåliggande skål eller ett underlimmat tvättställ.

Kom in till oss så berättar vi mer!

Hemmaplan badrum

Behöver du hjälp med transport?

Har du hittat din badrumsinredning men behöver hjälp med transport, installation eller montering? Inga problem – vi finns här hela vägen!

När du har köpt badrumsinredning från oss så ser vi självklart till att du även får produkterna på plats och installerade i ditt hem, om du önskar det.  

Vi erbjuder tillsammans med våra samarbetspartners möjlighet till både transport, installation och montering av dina nya produkter. Detta för att hela köpprocessen ska fungera så smidigt som möjligt för dig som kund.

Om du önskar ta del av denna service så behöver du bara säga till vid köpet så hjälper vi dig.

Hjälp med arbetet hos Hemmaplan Badrum i Västerås

Stenbygatan 6, 721 36 Västerås

Måndag - Torsdag: 10.00-18.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lördag: 10.00 - 13.00
Söndag: Stängt