Hemmaplan badrum

Golv

Golv

Vackra golv i olika stilar och material

Golv för alla typer av utrymmen. Vi erbjuder både en enklare baskollektion och en premiumkollektion med exklusiv ytfinish och specialutvecklad kärna för ökad komfort. Vi erbjuder även golvläggning för de som önskar hjälp med det.

Vi lägger golv i trä, keramiska material och vinyl. Med ett trägolv ger du rummet en naturlig känsla med mycket liv och rörelse. Ett perfekt komplement till en enklare väggfärg.

Golv

Vi erbjuder ett brett sortiment i vår butik

Vi erbjuder ett brett sortiment i vår butik, där vinylgolv är ett av de populäraste valen. Vinyl kommer med en stor variationsmöjlighet vilket gör att det passar de flesta smaker och plånböcker.

Vår leverantör utformar egna kollektioner av trägolv som också är ett populärt materialval, där samtliga golv är tekniskt anpassade efter svenska förhållanden och standarder. 

Våra samarbetspartners inom golvläggning har god kunskap inom området, och vilket typ av golv som lämpar sig bäst i olika miljöer. Välkommen in i vår butik så berättar vi mer.

Hemmaplan Badrum

Hjälp med golvläggning?

Har du hittat ditt drömgolv men behöver hjälp med transport eller golvläggning? Inga problem – vi hjälper dig hela vägen!

När du köper golv från oss så ser vi självklart till att du får golvet på plats och monterat om så önskas.  

Vi erbjuder tillsammans med våra samarbetspartners möjlighet till både transport, montering och golvläggning. Detta så att du ska slippa stressen med att sköta kontakten med olika  hantverkare på egen hand.  

Om du behöver hjälp med detta säger du bara till vid köpet så samordnar vi kontakten med rätt hantverkare. Har du frågor så är du alltid välkommen att kontakta oss. 

Hjälp med arbetet hos Hemmaplan Badrum i Västerås

Stenbygatan 6, 721 36 Västerås

Måndag - Torsdag: 10.00-18.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lördag: 10.00 - 13.00
Söndag: Stängt