Hemmaplan badrum

WC & Toalett

WC & toalett

Hitta rätt WC för just ditt badrum

Att välja wc till sitt badrum kan till en början verka vara ett enkelt beslut, men det finns mängder av modeller att välja bland och mycket att ta hänsyn till.

Vi har ett brett utbud av både golvfasta och vägghängda toalettstolar, oavsett om du är ute efter en lyxigare känsla och mängder av teknik, eller om du bara vill åt en enkel funktion. 

WC & toalett

Välj bland olika modeller & utföranden

Med en väggfast modell skapar du en rymd i badrummet och ett luftigt intryck. Det kan underlätta vid exempelvis städning eftersom du lätt kommer åt även under toalettstolen.

I de fall det inte är möjligt att installera en vägghängd modell så finns det även många modeller av golvmonterade toalettstolar.

Även här finns allt från tekniska funktioner och lyx till enklare modeller. I de flesta fall kan du även välja bland olika färger om material på såväl sits som lock. 

Välkommen in till oss om du vill få hjälp och inspiration!

Hemmaplan Badrum

Hjälp med installation?

Har du hittat en wc som passar in i ditt hem men behöver hjälp med installation och montering? Inga problem – vi hjälper dig hela vägen!

När du har köpt en wc eller toalett från oss så ser vi självklart till att du även får produkten på plats och installerad i ditt hem, om så önskas.  

Vi erbjuder tillsammans med våra samarbetspartners möjlighet till både transport, installation och montering av din wc. Då slipper du stressen över att behöva sköta kontakten med olika  hantverkare på egen hand.  

Vill du ta del av denna service behöver du bara säga till vid köpet så ordnar vi allt på bästa sätt. Har du frågor så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Hjälp med arbetet hos Hemmaplan Badrum i Västerås

Stenbygatan 6, 721 36 Västerås

Måndag - Torsdag: 10.00-18.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lördag: 10.00 - 13.00
Söndag: Stängt